Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden TÜSEB Başarısı

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Hülya Gökalp Clarke’nin yürütücülüğünde “Uzaktan Hasta İzlemi İçin Ölçeklenebilir ve Esnek Sistem Geliştirilmesi ve Değerlendirilmesi” konulu “TÜSEB C2-Akıllı Takip Tedavi” çerçevesinde sunulan bilimsel araştırma projesi TÜSEB tarafından destek almaya hak kazandı.

TÜSEB’den 2. proje başarısına imza atan Hocamızı ve ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.